Om oss

                       Vi søker erfaren prosjektleder ! Se «Ledig stilling»

ABOT AS er en fleksibel samarbeidspartner innen alle typer elektriske installasjoner. Vi er løsningsorienterte og har alltid deg som kunde i fokus.

Vi holder til i Barkåker utenfor Tønsberg, men tar gjerne på oss oppdrag i hele Skandinavia - enten det er for privatpersoner, offentlig sektor eller næringslivet. Vi har bred fagkompetanse og stor kapasitet, og våre kunder skal sikres de beste løsningene til riktig pris, levert til avtalt tid.

Rehabilitering og spesielle behov
Vi innehar spisskompetanse når det gjelder rehabilitering av elektriske anlegg, tele og data, samt lys- og varmeautomasjon - enten det er snakk om hoteller, kontorer eller industribygg. I tillegg er vi gode på designløsninger og spesielle behov når det gjelder el-materiell. 

Ahlsell Partner
Vi er Ahlsell Partner, et konsept som pr i dag omfatter ca 220 forhandlere og elektroentreprenører.  Ahlsell Partner er en sammenslutning av elektroentreprenører som ønsker å bevare sin egen identitet og samtidig ha et felleskap med et av norges største selskaper i bransjen.

Profesjonell installasjonsbedrift
Vår bedrift leverer alle typer varer og tjenester som du forventer å finne hos en profesjonell installasjonsbedrift. Vi ønsker å gi våre kunder det beste når det gjelder sikkerhet og kvalitet på utført arbeid. Våre priser er svært konkurransedyktige.

Ta kontakt!
Ta kontakt med oss i dag, og vi hjelper deg med å gjøre hjemmet eller arbeidsplassen din til et triveligere, tryggere og mer funksjonelt sted å være.